Cautare

62702 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012 din spitalu boli infectioase" (5.05 secunde)
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Vocea medicului specialist din Spitalul Militar Central - Dr.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam a doua parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
Despre dependenta de dulciuri cu nutritionistul Cristian Margarit. O felie de tort, o bucatica de ciocolata, o lingurita de zahar si ziua e compromisa. De maine incerci sa te abtii. ... Despre dependenta de dulciuri am vorbit cu Cristian Margarit. Odata ce l-ai descoperit pe Cristian Margarit devii dependent.
Magda Marincovici) Recent, la Bucuresti, a avut loc prima editie a Forumului international de imunologie consacrat bolilor inflamatorii reumatice la care au participat specialisti din Cehia, Polonia, Slovacia si Ungaria. La acest eveniment a participat si dr.
Pilule, solutii si prafuri de vindecari miraculoase. Suplimentele alimentare pot provoca dezechilibre metabolice severe si agravarea unor boli (Autoare: Magda Marincovici) Suplimentele alimentare , dieta, ca si medicamentele trebuie sa fie recomandate de medic, spune profesorul doctor Ion Fulga, seful catedrei de farmacologie din cadrul UMF "Carol Davila".
Avand o echipa de medici primari cu o bogata cazuistica, clinica de cardiologie CardioClinic ofera servicii medicale de cardiologie (inclusiv o gama completa de investigatii noninvazive, ecocardiografie) precum si in specialitatile endocrinologie, neurologie, diabet si boli de nutritie, medicina interna si ecografie generala.
Cel mai bun medic roman din SUA da cartile pe fata! Niciun medicament din lume nu vindeca vreo boala!
Neurodermatita cunoscuta si sub numele de lichen simplex este o forma cronica de dermatita. Din cauza pruritului constant si a scarpinarii, pielea se ingroasa si isi modifica textura. Pruritul (mancarimea) poate fi cauzata de o intepatura de insecta, haine stramte sau piele uscata.
Atentie la ibuprofen! Medicamentul ar putea mari riscul de boli cardiovasculare Ibruprofenul creste riscul de boli cardiovasculare? Raspunsul la aceasta intrebare va fi formulat de Agentia Europeana a Medicamentului, dupa evaluarea acestui medicament.
Poate lupta cu 17 bacterii provocatoare de boli grele (Autoare: Magda Marincovici) Viermele din familia Planaria, Dugesia Japonica, are capacitatea de rezista la atacul a 17 bacterii cauzatoare de boli, unele dintre ele chiar mortale pentru om, au descoperit cercetatorii francezi de la CNSR si Inserm.
dr Irinel Popescu anunta ca Academia de Stiinte Medicale si-a propus sa doteze 17 centre cu angiografe si sa instruiasca peste 3.000 de medici si asistente medicale in transplantul de organe. In prezent, ASM are in tara peste 70 de centre si nuclee de cercetare.
Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste riscul de cancer si boli cardiovasculare Excesul de mezeluri, jambon, carnati si alte preparate din carne procesata sporeste mult riscul de cancer si boli cardiovasculare, potrivit studiului european EPIC, efecuat in 10 tari.
Flora intestinala si obezitatea In tubul digestiv al omului sunt peste 100.000 miliarde de bacterii, ce cantaresc aproape doua kilograme Persoanele obeze care au mai putine bacterii intestinale prezinta un risc mai mare de diabet, boli cardiovasculare, colesterolemie etc.
Zilele trecute am primit un mesaj incurajator de la un prieten. ... Il cunosc de multi ani pe Mihai Dragomir. ... Eu cred ca este unul dintre cei mai buni antrenori de fitness din tara. El este autorul unui concept propriu de antrenamente care te ajuta sa slabesti sanatos.
La nivel mondial, milioane de oameni sufera de diabet si sunt nevoiti sa isi schimbe radical viata pentru a tine sub control aceasta afectiune, insa putine persoane stiu cu adevarat ce inseamna boala zaharului si care sunt modalitatile prin care poate fi tinuta sub control.
Trei norvegieni, adica Julie Lisen Mohr, Kaya Giltvedt si Anders Wold, de la Frambu, precum si doua unguroaice, care lucreaza la Centrul NoRo de la Zalau - Demjen Zelinke si Veres Doris - au alergat la Maratonul Bucharest Raiffeisen Bank.
Mariustuca.ro / Boli care nu se impaca deloc cu razele solare (Autoare: ... Petele de batranete. ... Butonul de febra. ... Sunt cateva boli care se agraveaza sub actiunea razelor solare foarte rapid. ... Din cauza pierderii de apa, soarele si caldura sunt mai puternice si accentueaza senzatia de piele uscata.
google-analytics.com